Skip to main content

VEČER LAUREATA 2016: Za sportaša godine izabran Pavo Čeko

Dana 17.02.2017. godine u Narodnom sveučilištu Livno u organizaciji internet portala LivNOvine (www.livnovine.com) održana je Večer Laureata. Za navijače NK Kamešnice ovo je bio poseban događaj jer je prema glasovima čitatelja portala LivNOvine za najboljeg sportaša u kategoriji ekipnih sportova izabran Pavo Čeko, napadač NK Kameešnice.

Za najbolju sportašicu godine u kategoriji individualnih sportova izabrana je Ivana Vukadin iz Biciklističkog kluba Livno. 

Za najboljeg sportaša godine u kategoriji individualnih sportova proglašen je Eldar Velić  član TKD Magone, a nagradu mu je uručio predsjednik skupštine NK Kamešnice Davor Mioč.

Davor Mioč, predsjednik Skupštine NK Kamešnice, dodjeljuje nagradu za najboljeg sportaša (individualni sport)

Za sportašicu godine u kategoriji ekipnih sportova izabrana je Sara Jurkić, košarkašica ŽKK Livno.

Kao što smo već spomenuli, za sportaša godine u ekipni sportovima glasovima čitatelja portala LivNOvine izabran je Pavo Čeko, napadač NK Kamešnice i prvi strijelac Druge lige FBiH – jug u sezoni 2015./2016.

Pavo Čeko prima nagradu za najboljeg sportaša (ekipni sportovi)

Za osobu godine prema izboru čitatelja izabran je dr. Ivan Cikojević, ravnatelj Županijske bolnice “Fra. Mihovil Sučić” Livno.

Ovom prigodom NK Kamešnica čestita svim dobitnicima nagrada ali i onima koji su bili nominirani. Posebna čestitka ide organizatorima gosp. Pervanu i gosp. Slavku Krišti kao i portalu LivNOvine na odličnoj i besprijekornoj organizaciji.

Snimku događaja “Večer Laureata” možete pogledati na linku ispod.

Komentari

comments