Skip to main content

Početnici i Pioniri trenera Sučića odlični protiv Sloge

Početnici i pioniri Kamešnice su danas na Bilom Polju ugostili vršnjake iz NK Sloge te ostvarili odlične rezultate.

Posebno su uvjerljivi bili pioniri koji su u derbiju kola pobijedili NK Slogu uvjerljivim rezultatom od 6:0. Golove za Kamešnicu postigli su: Pavlinović Tomislav (14. i 25. min.), Puđa Marijo (39. i 48. min.), Omazić Mate (54. min.) i Miloloža Ivan (60. min.). Posebno treba istaknuti vratara Mateja Čeku koji već pet utakmica zaredom nije primio pogodak. Naši pioniri vrlo dobro stoje na tablici, trenutno su četvrti s bodom zaostatka za trećeplaniranim Tomislavom.

Veseli nas i pobjeda početnika koji su dobrom igrom nadjačali Slogu s rezultatom od 2:1. Golove za Kamešnicu postigli su: Omazić Kristijan (25. min.) te Mirko Jozić. Naši mališani iz kola u kolo prikazuju sve bolju igru te smo uvjereni da će pobjeđivati sve češće te da će mnoge ekipe na njima polomiti zube.

Na kraju ne možemo a da ne spomenemo osobu koja je uvelike zaslužna za dobre igre ovih kategorija, mladog i perspektivnoga trenera Branka Sučića koji je ove dvije kategorije preuzeo pred početak sezone 2015./2016.

Svojim predanim i odgovornim radom dokazao je da se dobri sportski rezultati mogu postići i u klubovima u manjim sredinama kao što je to NK Kamešnica. Danas se NK Kamešnica iako dolazi iz male mjesne zajednice sasvim ravnopravno natječe s klubovima koji dolaze iz većih općinskih središta te koji su financijski višestruko moćniji.

 

Komentari

comments

Odgovori