Skip to main content

Naši prijatelji iz SD Croatie Berlin donirali Kamešnici vrijednu opremu

Čelnici iz SD Croatie Berlin su ovih dana donirali vrijednu sportsku opremu NK Kamešnici iz Podhuma (Livno) te su na taj način još jednom potvrdili višegodišnje prijateljstvo s našim klubom.

Riječ je o profesionalnim nogometnim loptama te ostaloj vrijednoj opremi koja će Kamešnici biti od velike koristi.  Opremu je u Berlinu u ime Kamešnice preuzeo član Upravnog odbora NK Kamešnice Mirko Perković – Poky koji im se tom prilikom zahvalio na višegodišnjoj nesebičnoj pomoći.

 

Dio donirane opreme

Napominjemo da ovo nije prvi put da nam naši prijatelji iz Berlina pomažu jer su i prošle godine predsjednik Josip Begić i sportski menadžer Igor Caktaš ispred SD Croatie Berlin NK Kamešnici donirali osam garnitura sportske opreme namjenjene svim uzrastima, od najmlađih do najstarijih.

Prijateljstvo SD Croatie Berlin i NK Kamešnice Podhum traje duži niz godina. Održavali su ga i učvršćivali mnogi igrači Croatije Berlin koji vuku podrijetlo iz prostrane Župe Podhum na Buškom Blatu, koju je kao i mnoge krajeve u BiH zahvatio iseljenički val.

Nadamo se da ćemo u skoro vrijeme naše prijatelje moći ugostiti na našem stadionu na Bilom Polju te im se na taj način zahvaliti na višegodišnjem prijateljstvu i svemu što čine za naš klub.

Komentari

comments