Skip to main content

NAJAVA: U nedjelju Kamešnica na Bilom Polju dočekuje Branitelja

U nedjelju, 12.03.2017. godine u sklopu 16. kola nas očekuje početak proljetnog dijela prvenstva Druge nogometne lige FBiH – jug u kojem nogometaši Kamešnice na Bilom Polju dočekuju prošlogodišnjeg prvoligaša, ekipu HNK Branitelja iz Mostara.

Radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi s bogatim prvoligaškim iskustvom koja je tijekom zimske pauze doživjela određene igračke promjene. HNK Branitelj je tijekom zimske pauze odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica s jakim protivnicima te ostvario dobre rezultate.

NK Kamešnica se također tijekom prijelaznog roka pojačala s nekoliko značajnih imena od kojih ističemo povratak iskusnih rutinera Istoka Kambera (NK Iskra) i Tonija Pervana (FK Slavija) koji će dodatno pojačati obranu.

Istok Kamber, povratnik u redove Kamešnice

Uz Pavu Čeku i Ediba Velagića u napadu će nastupiti još jedan povratnik, Stjepan Krezo koji je u sezoni 2008./2009. bio najbolji strijelac i pojedinac u klubu.

Vezni red pojačat će Duško Jokić (NK Šator) i mladi Mate Omazić koji je prethodnu polusezonu nastupao za mlađe kategorije NK Troglava.

Klub je napustio jedino vratar Vehid Velagić koji će karijeru nastaviti u Njemačkoj dok je na njegovo mjesto došao mladi Nino Bandov.

U svakom slučaju očekuje nas zanimljiva utakmica koja se po rasporedu igra u nedjelju, 12.03.2017. godine s početkom u 15:00 sati.

Službene osobe za ovaj susret su:

Glavni sudac : Romeo Primorac (Ljubuški)
A1: Sandi Ljevo (Mostar)
A2: Silvio Bubalo (Mostar)
Delegat : Drago Letica (Tomislavgrad)

ULAZ SLOBODAN!

 

 

 

 

Komentari

comments