Skip to main content

Donacije

Nogometni klub „Kamešnica“ Podhum osnovan je davne 1972. godine i svoj rad bez obzira na mnoge poteškoće i teška vremena uspješno održava sve do današnjih dana. Danas klub okuplja oko stotinjak djece i mladih koji redovno treniraju te se natječu u svojim uzrastima u ligama Federacije Bosne i Hercegovine. Također, klub ima i stabilnu seniorsku momčad koja nastupa u 2. nogometnoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine – Jug već duži niz godina.
NK Kamešnica kao jedini sportski klub na području MZ Podhum koji je od općinskog središta udaljen 15 km za mještane Mjesne zajednice Podhum i Općinu Livno predstavlja pravo bogatstvo. Vrijednost je veća ako u obzir uzmemo činjenicu da OŠ u Podhumu ne posjeduje primjerenu sportsku infrastrukturu.

Prije svega cilj NK Kamešnice je omogućiti djeci i mladima da svoje slobodno vrijeme provodu u sportu, a ne u kafićima i ulici gdje im je dostupan alkohol i razni drugi opijati. Da se u klubu ispravno radi svjedoče dosadašnji rezultati kluba što se tiče natjecanja u odgovarajućim ligama (NK Kamešnica je višegodišnji stabilni drugoligaš) te izgrađenoj sportskoj infrastrukturi.

Troškovi organiziranja utakmica, plaćanje službenih osoba, delegata i sudaca, troškovi prijevoza, troškovi kotizacija, troškovi održavanja stadiona… iz godine u godinu su sve veći, sve je teže financijski izdržati sezonu i zbog svega navedenog primorani smo tražiti pomoć. Važno je napomeniti da svi članovi kluba u klubu rade isključivo volonterski.

Iskreno se nadamo da ćete prepoznati važnost rada s djecom i značaj kluba za MZ Podhum i Općinu Livno te da ćete poduprijeti rad Nogometnog kluba „Kamešnica“ Podhum.

Svoje priloge možete uplatiti na račun NK Kamešnice otvoren u Intesa Sanpaolo Banci (uplate iz BiH):

Broj računa: 1549995000131803

Ukoliko uplaćujete iz inozemstva podaci su sljedeći:

SWIFT: UPBKBA22

IBAN: BA391549995000131803

Više informacija možete dobiti na:

  • Email: nkkamesnicapodhum@gmail.com
  • Našoj facebook stranici: NK Kamešnica (pošaljite nam poruku)
  • Mobitel: +387(0)63/286-015 | +387(0)63/485-545 | +387(0)63/315-181

Unaprijed zahvaljujemo svima koji odluče podržati rad NK Kamešnice.