Skip to main content

19. KOLO: Općinski derbi završio neriješeno (0:0)

Danas se u okviru 19. kola 2. nogometne lige FBiH odigrao općinski, a vjerojatno i derbi kola između NK Troglava 1918 i NK Kamešnice. Pred dobro popunjenim Zgonima nogometaši obje ekipe su prikazali solidnu igru. 

Kamešnica je više prijetila u prvom poluvremenu posebno preko najboljeg napadača lige Pave Čeke. Veliku priliku za Kamešnicu imao je i mladi Marko Omazić koji nije bio precizan iz vrlo izgledne situacije. Vrijedi istaknuti i pokušaje borbenog Tome Pervana čije lopte nisu našle put do mreže.

Troglav je tijekom susreta također imao svojih prigoda, posebno preko Krivića, Duvnjaka, Markova i Buče no vratar Kamešnice Miočević je bio siguran čuvar svoje mreže.

Ovim putem posebno moramo pohvaliti i navijačku skupinu “Konjicu” koja je svojim fer i korektnim navijanjem za svoj klub uveličala današnji susret. Također, mnogobrojni navijači Kamešnice iskoristili su ovaj lijepi proljetni dan te su došli bodriti svoj tim. Bilo je lijepo gledati pune tribine. Nadamo se da će to postati češći prizor na našim nogometnim stadionima u livanjskoj općini.

Na kraju valja spomenuti kako su se na terenu igrači i jedne i druge momčadi ponašali sportski i korektno i da je podjela bodova najpošteniji ishod današnje utakmice.

U 20. kolu na Bilo Polje nam dolazi ekipa FK Klis iz Butorović Polja, dok Troglav putuje u goste FK Turbini.

 

Komentari

comments

Odgovori