Skip to main content

18. KOLO: Neriješeno protiv Tomislava (VIDEO)

U sklopu 18. kola 2. nogometne lige FBiH – jug nogometaši Kamešnice su na Bilom Polju po hladnom i kišovitom vremenu ugostili HNK Tomislav iz Tomislavgrada te odigrali neriješeno, 0:0.

Bila je to tvrda utakmica s nekoliko dobrih prilika s obje strane.  U prvom poluvremenu više su pokazali gosti iz Tomislavgrada stvorivši nekoliko izglednih prilika koje na sreću po domaćina uspješno brani vratar Miočević.

Drugo poluvrijeme pripalo je ako ćemo brojati stvorene prilike igračima Kamešnice. Izdvajamo pokušaj glavom Pave Čeke kada lopta prolazi nekoliko centimetra od gola te pokušaj Ediba Velagića koji se sam našao ispred gola gostiju no ipak ne uspijeva dobro zakačiti loptu.

Možda najbolju priliku za Kamešnicu propustio je veteran Anes Hozo koji je pred sam kraj utakmice propustio matirati vratara Tomislava.

U narednom 19. kolu Kamešnica je na Bilom Polju trebala igrati utakmicu s ekipom Mladosti iz Širokog Brijega no zbog odustajanja navedene momčadi od daljnjeg takmičenja Kamešnica je slobodna.

U 20. kolu koje se igra za dva tjedna Kamešnica putuje u Čitluk gdje će odigrati utakmicu s HNK Brotnjom.

Video sažetak

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija s današnje utakmice.

 

Komentari

comments